Welkom op mijn nieuwe site

15/06/2007 3 By admin

Welkom op mijn nieuwe site. Niet echt heel veel anders maar toch een hoop goede veranderingen.

Ik neem bij deze afscheid van mijn oude weblog versie 1.0 die draaide op WordPress 1.5.2 het werd tijd voor een fikse vernieuwing in allerlei opzichten. Uiteraard blijft de site te bereiken via Robindegroot.nl of eventueel via de ‘root url’ : funriders.net/. Alles is uiteraard wel gemigreerd. Niet alleen in layout maar ook bijv. nu met ‘clouds’ dit zijn steekwoorden die jou dan weer naar alle onderwerpen stuurt waar je op klikt. Binnenkort sleutel ik nog iets aan de bovenzijde (foto wordt nog anders) van de site. Tevens ben ik weer druk bezig met wat actuele nieuwe muziek lijstjes. Tevens is er een nieuw foto album in de maak wat dan via het menu bereikbaar is. Hierin de diverse festival, concert foto’s in een fraaier jasje. Overigens hebben helaas de Quotes en de Verjaardag kalender niet laten terug komen in de nieuwe site vooral dat laatste had geen echte meerwaarde voor het www. Er wordt nog volop gesleuteld op de achtergrond maar bij deze de beta lancering van versie 2.0 😉 Hoop dat jullie t wat vinden.