uitslag Maasstadloop 2007 5km heren

08/10/2007 0 By admin

Afgelopen zaterdag ochtend ging de wekker vroeg zeeeer vroeg 07.30 uur om precies te zijn. Dit alles om mijn 2e hardloop wedstrijd te lopen. Om 10.00 uur begon namelijk de Rotterdamse Maasstadloop prestatie (familie) loop 5km.

Erik kwam vooraf met diverse excuusjes aan dat ie zwak/verkouden was maar uiteindelijk liep hij zo’n 2 minuten sneller dan ik.
Onze training vorige week was ook niet bepaald goed te noemen. Ik had 0 km afgelegd (weliswaar wel squash en badminton).

Slechts een handjevol deelnemers op de 5km. Zoals valt af te lezen hieronder liep Erik een vrij nette 24.22 min. en ikzelf de 5km in 26.15 min. Mijn tijd is dus een flink stuk achteruit gegaan sinds de Verkerkloop in mei van dit jaar. Weliswaar blijft het een moment opname. Helaasch was ik met mn stomme kop een deel van de nike+ sensor vergeten waardoor ik niet heb kunnen nagaan om ie redelijk juist geconfigureerd is. Maar daarmee loop ik zo 25 minuten (als ik goed mn best doe). Maar hoe dan ook dat kan vele malen beter zeker wat mezelf betreft. Had (wederom) last van mn linkerschouder. Ja ik loop te hoog met mn armen (blijf een rare gast). Probeer dit al te verbeteren.

Een volgende loop wedstrijd moet dan ook snel gepland worden en meer trainings dagen moeten ingepland worden.
Het mooiste zou zijn dit nog in de ochtend te doen voor het ontbijt maar denk niet dat ik dat voor elkaar ga krijgen 😉

maasstadloop2007_5km_man.jpg