Tiesto – Elements of Life Gelredome knallend!

03/06/2007 0 By admin

Gisteravond naar Tiesto in het Gelredome gegaan zeer ok!

DJ Tiesto, alias Tijs Verwest uit Breda, heeft zaterdag een concert verzorgd voor een uitverkocht Gelredome in Arnhem. De show was onderdeel van zijn Elements of Life tournee.

Volgens de organisatie ging het om “zijn grootste en meest indrukwekkende show”. Het concert werd opgeluisterd met lasereffecten en twintig waterfonteinen die zestien meter hoog de lucht in schoten op het ritme van de muziek.

Er waren gastoptredens van de Blue Man Group en Christian Burns die Tiesto zn actuele hit In The Dark zingt. Na Arnhem treedt Verwest nog op in Dublin, Wenen, Edinburgh, Athene, New York en Ibiza.

Tiesto was sowieso zeer goed!! Afgezien van wat gezondheids- en vermoeidheidsproblemen van Jo,Vin en mijzelf was het een geslaagd avondje. Overigens stond Anne nonstop te springen the party girl. Ik heb zeker ook goede poging gedaan ..

Zelf geen hoogstaande foto’s/video’s gemaakt maar video materiaal staat genoeg op youtube bijv. Overigens was The Blue Man group er ook maar die hebben wij helaas gemist. Vond dit en dit wel aardige compilatie filmpjes.

wat tracks met “live” performances;
DJ Tiesto ft. Julie Thompson – Do you feel me
DJ Tiesto feat. BT – Break My Fall & Loves comes again
DJ Tiesto ft. BT – Love comes again