Teevee drie paniek

02/12/2005 4 By admin

Gisteravond hoorde ik het al even Paul de Leeuw op de radio aan het woord dat er ingrijpende veranderingen gepland staan voor Nederland 1,2,3 die. Nu las ik net dat de uitzending van gisteravond van DeWereldDraaitDoor mede daardoor bijna 45 minuten lang een lege tafel uitzond zonder gasten en met publiek. Achteraf was er toch applaus van het publiek voor de ludieke actie. Lees meer hier of hier of hier of hier of weet je wat kijk ook nog ff hier als je t boeit nah de NOS nieuws dan nog even 😉

De nieuwe 3 luik release van Laugh about it!

Nu ik er toch keek zag ik dat er woensdag een heus Racoon interview was bij DWDD. En aangezien we vanavond met een stel naar Nighttown gaan voor een geweldig concert kan ik het niet laten er weer even aandacht aan te besteden! Overigens gaven ze gelijk kort verhaaltje over nieuwe single ‘Laugh about it’ waar 3 live cd’s van zijn/komen. Ik ga snel ff naar de Free! Hopelijk gaan ze ook in Europa zo scoren!