Stap jij er nog naar binnen?

04/11/2007 0 By admin

De laatste tijd valt me op dat als je gaat stappen in Breda of Rotterdam je vrijwel in iedere bar of discotheek helemaal vol wordt gepropt. Het lijkt wel of het motto tengenwoordig is hoe meer inkomsten qua mensen binnen hoe beter. Is het nog wel prettig nee? Is het nog wel veilig? Tja ik vraag het me af.

Voor diegene die weleens in Rotterdam gaan stappen is bijv. dé Irish Pub Paddy Murphys (schuin tegenover de Sorbonne) ook zo’n toffe tent met live muziek. Al met al super leuk maar zo klein en toch zooo vol op vrijdag of zaterdag. Je kunt daardoor uberhaupt niet bewegen. De laatste keer moest ik zelf om me heen kijken of ik voorzichtig mijn bier flesje kon kantelen. Te triest zoals je begrijpt. Wij zijn die avond dan ook slechts 30 minuten daar gebleven en toen was het wel weer mooi.

Op stadhuisplein is het niet veel anders. Get Back is een leuke tent maar altijd zo vol. En iemand als ik die om het minste geringste gaat zweten heeft het dan ook snel gezien daar. Vanavond even hier thuis gebleven. Wat een ruimte en o wat een goede muziek!