Songfestival nog nut?

18/05/2005 2 By admin

Een verse digitale brief vanuit onze familie ‘de TROS’ meld ons dat het dit weekend zover is! Ja,ja we hebben ook dit jaar weer iemand ervoor weten te strikken. Ditmaal de behoorlijk gepromote 26 jarige Glennis Grace. Kan zij ons weer op de kaart zetten in songfestival land?! Velen denken en hopen het weer maar het resultaat zal vast wel weer om te huilen zijn. Eerst maar even snel genezen van die muggenbeet Glennis ;).

afbeelding

‘K ben er benieuwd wie van jullie nu werkelijk hiernaar gaat kijken? Ik heb vroeger vaak genoeg meegekeken en vooral de puntentelling is natuurlijk het spannendst om als Holland die felbegeerde 13 punten liefst zoveel mogelijk te pakken. Maar waar gaat het tegenwoordig (en toen ook wel) nog om om te scoren anno 2005?

1) leuke koppie(s)   2) simpel nummer (Engels gezongen)   3) de kleding  en jah 4) de vriendjespolitiek en tegenwoordig heeft de sms jeugd ook de kans om volop te stemmen a .. per sms.    O,O,O het lijkt wel een beetje op onze Top40 van tegenwoordig daar staan of R&B troep in of van die blije kinder platen. Een goede pop/rock plaat zijn op twee handen te tellen. Nou was dat 20 jaar geleden wel even anders. Ach deze ouwe lul gaat z’n mond maar weer eens houden. Gelukkig mag ik nog steeds graag rock & dance van hedentendage luisteren 😉