Schokkend nieuws: Robin koopt iPod Nano!

13/06/2007 4 By admin

Jazeker je leest de koptekst goed! Diezelfde Robin die eeuwen liep te roepen dat iTunes enorm veel vraagt van je systeem en de verplichte gebruik ervan i.s.m. je iPod mp3 speler. Dat vind ie nog steeds maarrrrr hij wil dit overwinnen en een poging doen om hiermee te leren omgaan vanwege onderstaande geweldige uitbreiding voor de iPod Nano.

Ik heb het over de Nike+ uitbreiding waarmee je je hardloop vorderingen kunt registeren en zelf online kunt teruglezen. En nu noem ik nog maar wat kleine dingen. Nu lees je op die site ook dat je normaal gesproken het chipje in een special Nike+ hardloop schoen alleen kan plaatsen.

Laten daar nu mooie oplossingen (Shoe pouch, Switcheasy Runaway of Marware sportsuit sensor) voor in het leven zijn geroepen zodat je ook met je Asics of Saucony’s gewoon dit kan gebruiken. Gisteren Apple iPod Nano + Nike+ besteld via de online Apple shop. Vandaag al bezorgd op werk inclusief gratis inscriptie op de achterzijde van de Nano zeerrr snel! Het wachten is op dit productje uit de States. Je schijnt de Runaway van Switcheach via de Apple shop kan bestellen maar die vond ik in de Nederlandse shop zo even niet terug.

binnenkort meer nieuws en foto’s omtrent het gebruik van de Nano en de Nike+ uitbreiding. In het rechter menu komen binnenkort ook mijn actuele hardloop resultaten te staan dmv deze WordPress nike+ plugin.
Overigens deze pro-hardloper is sowieso flink enthousiast.

Hier foto’s overgenomen van zijn site:

Dus mocht je dit ook wat lijken en afvragen wat kost dat en wat heb ik nodig?

1) iPod Nano (1e of 2e generatie) – vanaf 150 euro (2GB)
2) Nike+ kit – 29,95 euro
3) hoesje voor sensor zoals bijv. de ShoePouch a 15 dollar (uit USA verzenden)
of ga voor de dure oplossing en koop de speciale Nike+ schoenen met ruimte voor sensor in de schoen a minimaal 100 euro 😉

Overigens geen interesse in muziek maar wel hardloop resultaten professioneel bijhouden dan zal dit misschien je oplossing zijn.

Het enige wat ik tzt nog zou kunnen aanschaffen is dit hoesje voor zowel de iPod Nano + Nike+ (Marware sportsuit relay) Hier vind je nog een aardig Nederlandstalig forum voor de gebruikers.

Mocht je overigens weten dat ik laats ook een cheapo TCM hartslag meter had gekocht a 30 euro dan klopt dat maar die registreerd niet/slecht afstanden e.d. en zijn tevens niet naar internet/pc te laden.

Dus hierbij staat de Samsung Z5FB te koop. Overigens ook in de aanbieding Sony Cybershot DSC-P43, Bauer skates FX3

=====

Inmiddels is er ook van Adidas en Samsung een versie op de markt die je tevens coach is tijdens lopen genaamd MiCoach.