Rare weken..

20/10/2004 2 By

Sinds het opzetten van deze weblog heb ik niet meer gepost o.a. omdat ik het druk had met allerlei dingen.. 1,5 week geleden is een vriend van me plotseling overleden. Maar ook kwamen de verjaardagen van andere vrienden uit die zelfde groep voorbij zonder er eigenlijk verder bij stil te staan.. logisch lijkt me ook. Maar ja mn beide oma’s zijn wel weer een jaar ouder geworden. Een feestje, bowlen, studiebeurs en badminton wedstrijd. The Corrs concert gezien. Ja, ja een drukke tijd..

 

Sinds het opzetten van deze weblog heb ik niet meer gepost o.a. omdat ik het druk had met allerlei dingen.. 1,5 week geleden is een vriend van me plotseling overleden. Hij was 23! Bizar! Kan het nog steeds niet begrijpen waarom?? Ongeloof! Is ook niet te begrijpen.. doet je maar weer beseffen hoe snel het over kan zijn en dat je moet genieten van iedere dag. Wel mooi om te zien hoe hecht de groep was de avond na deze bizarre gebeurtenis (9e oktober). Met 16 mensen (incl zn eigen vriendin) in een huiskamer praten over iemand die de dag ervoor nog op het punt stond om gezellig te gaan stappen in een lokale discotheek. Uiteraard voor dit alles een weekend genaamd OO voor mezelf gecancelled en muziekinstallatie die ik zou brengen aan ander mee kunnen geven. Vorige week donderdag de 14e was de kerkdienst en de begrafenis in Zwijndrecht. Het was een zware maar toch mooie dag mede door een indrukwekkende dienst en begrafenis. We vormden met de groep een haag (menselijk/bloemen) in de kerk. Alle 16 Deuzen (want zo noemde we de groep) hebben een rode roos achtergelaten bij het graf. Vanavond gaan we met een grote groep daarvan nog bij het graf langs..

Alles gaat verder…

ZATERDAG 16-10

Afgelopen weekend toch weer een geplande activiteit van de Jeugdclub GJV Athanasius waar ik bij zit gehad. Ik zit samen met nog 2 andere gasten in de zogenaamde ‘BBQ & Activiteiten commissie’ we zijn gaan bowlen & gourmetten. Of ook wel blowen en gnoemetten genoemd volgens mede comm. lid Frank. Het was de bedoeling dat ik zelf ook vanaf 17.30 daarbij aanwezig zou zijn (uiteraard) maar doordat ik overdag met mn vriendin naar de Studiebeurs in Utrecht was geweest liep alles door zowel drukte (omleiding Gorinchem) en files terugweg uit. Uiteindelijk was ik er dus om 18.15 om nog de GJVers de laatste ballen te zien gooien. Van de club met iets van 45 leden waren er toch denk ik wel iets van 25/30 dus lekker gezellig. Daarna lekker gourmetten maar helaas duurde t eten zelf beetje lang.. zat aan gangpad en vlammetje wou niet echt.. totdat we een windschermpje hadden 😉 Na eten naar huis en snel iets anders aandoen voor het ‘Raar met je Haar feest’ Hierna nog een leuk feest gehad in ut Ambacht van dezelfde GJV club. Uiteraard hadden ze mij nog even nodig voor de muziek.. konden de juiste knoppen niet vinden 🙂 Was beetje dubbel allemaal die avond.. toch gefeest en gezonden met Clouseaus Domino en Axel Lukkiens Linette welke het altijd goed doen.. nu helemaal bij de Deuzen.. Uiteraard nog veel gesproken met Deuzen clubje mensen waar er ook veel van waren over het overlijden van vriend Pieter. Uiteindelijk om 03.00 uur gaan pitten en zeer vermoeid inslaap gevallen.

ZONDAG 17-10

Zondag is voor mij vaak een dag voor badminton competitie. Deze sport doe ik nu al sinds mn 10e bij de Ambachtse BC. Ik kan wel zeggen dat ik inmiddels aardig een shuttle kan slaan. Na wat ruzie thuis over het niet aanwezig zijn op de verjaardagen (terecht opgemerkt door pa&ma) toch om 09.30 weer opgehaald.. enorm veel geslapen NOT! Afgelopen donderdag was ik ondanks de begrafenis toch voor de afleiding naar de badminton geweest. Daar hadden ze toen dus voorgesteld om mij de 1e Herenenkel te spelen (een grote eer) wat ik normaal niet doe. Ondanks mijn enorme talent haha heb ik toch voorlopig niet genoeg capaciteiten om een kwaliteit hoogstaande eerste heer te spelen. Dat blijkt maar weer uit de wedstrijd van deze zondag. Was team uit Dordrecht die ons wel bekend was. Sloeg veel in het net en kreeg zelf weinig kans om mijn eigen spel te spelen. Shuttle gaf ik naderhand ook beetje de schuld.. was ander snelheid/kleur dan de onze. Maar uiteraard is dat meer soort smoes. Wedstrijd uiteindelijk met 6-2 gewonnen heerlijk! Na depri te zijn van single toch een heerlijke dubbel gespeeld met Leo. Thuisgekomen zo rond 14.15 gelijk ff gesproken met mn vriendin en ouders .. ben ‘s middags bij ene oma langsgeweest en gezellig ff zitten babbelen. Zondagavond weer ff met jeugdclub bij elkaar gekomen.

MAANDAG 18-10

Weer een gewone werkdag, vriendin kwam nog langs met eten zoals afgesproken. Ook mn broer Niels was er, zn vriendin zat nu ergens in Belgi