Pukkelpop 2010 tips en tricks

17/08/2010 0 By admin

Het is bijna zover totdat Pukkelpop 2010 begint. Het is namelijk van 19-21 augustus (deze week). En wij (Rene, Erik en ikzelf) zijn erbij! Na jaren van Rock Werchter met af en toe een uitstap naar Pinkpop, Hurricane (DE) en Lowlands nu voor het eerst naar Pukkelpop. Volgend jaar overigens weer naar Lowlands denk ik.

Pukkelpop 2010 logo

Ik heb even wat handige info verzameld die van pas kan komen om goed voorbereid naar Pukkelpop te gaan.

Voor een handige lijst met alle artiesten/bands check Festivalinfo. Daarnaast heeft Pukkelpop op de officiële site een handige lijst neergezet om de artiesten + bandinfo neer te zetten om goed te kunnen printen.

Vind je het tijdschema op de officiële site ook minder handig om te gebruiken.
Kijk dan even op deze of deze.

Er staan op internet diverse Spotify playlisten met artiesten die staan op Pukkelpop 2010 die je gratis kunt beluisteren.
3voor12 pukkelpop2010 lijst | sharemyplaylist lijst 1 | sharemyplaylist lijst 2 | SpotiyShare lijst |

Een handige plattegrond in PDF van Pukkelpop 2010 festival terrein is inmiddels ook beschikbaar (eindelijk).

Pukkelpop 2010 plattegrond klein - klik voor uitvergroting in PDF

Er is ook een mobiele app beschikbaar voor diverse ‘smartphones’. Erg handig. Hij is er voor Blackberry, iPhone en Android o.a.

Pukkelpop 2010 mobiele app

Ik neem trouwens mijn iPhone 3GS toch niet mee. Maar ik neem een oud telefoon toestel mee i.v.m. de slechte accuduur van de iPhone (max 1 dag) in tegenstelling tot SonyEricsson W810 die 5 dagen meegaat (bij sms/bel). Dan maar een papieren versie meenemen. Er is overigens wel een Proximus oplaadpunt voor je telefoon net zoals op RW maar ik ga echt niet een paar uur in de rij staan om mn mobiel op te laden.

De weerberichten voor Hasselt, België zijn redelijk met wat zon, bewolking maar ook regen. Vrijdag en zaterdag vallen er buien en zaterdag ook kans op onweer. De donderdag ziet er nog het beste uit. Zie voor meer info:
Meteo.be | Weer.nl | Weeronline.nl |

Meer discussie over Pukkelpop op Twitter met #pukkelpop of via FOK forum.

Mocht je ook gaan veel plezier! En voor diegene die naar Lowlands gaan ook veel plezier! En voor de thuisblijvers veel plezier op SAIL en Bavaria City Racing.