Planet Reef ‘07 op Ocean Diva geslaagd boot feestje!

24/07/2007 0 By admin

Afgelopen zondag stonden ook wij op dé boot Ocean Diva. Voor de 3e keer gaf Reef op het IJ in Amsterdam dit Planet Reef feestje. Vinnie had een paar vrijkaartjes weten te scoren. Nou nogmaals dank want ik zal even kort beschrijven wat er aanwezig was op de boot. 1) prachtige dames 2) lekkere muziek 3) lekkere drankjes

De ontvangst rond 17.30 uur begon al goed met een Go Fast energy drink waarna al snel de gratis Corona naar binnen werd gegoten (uiteraard met citroen schijfje). Even snel een hap naar binnen schuiven was er niet bij. Er moest met stokjes worden gegeten. Mij niet gezien. Dus hoe verrassend ook 2 bapaos naar binnen geschoven. Het standaard voedsel van burgers/patat ontbrak helaasch.

Naast de DJ op het dek en beneden stond er ook nog een bandje op te treden. ‘Leaf‘ klonk zeer goed op het zonnige dek. Terwijl we even later naar een Basejump sprong vanaf een elektriciteitspaal stonden te kijken. Een 600 pk Powerboatje vaarde ook nog ff rond. Uiteraard kon op zo’n beach boat party een aantal vette wake sessies naast de boot niet ontbreken.

En dan brak het moment van de avond aan waar iedereen op zat te wachten.. De Miss Reef Final 2007! 12 schone dames gingen strijden om hét gezicht te worden voor Reef voor het aankomend jaar. Zie hier ook enkele shots van deze dames. Overigens op kite site Hanglos.nl vond ik hier een mooi verslag met meer vette foto’s. Nog meer foto’s.

De winnares zag er zeer ok maar onze mening was dat nr. 9 duidelijk een stuk beter was. Al had de dame die 3e is geworden een betere kont. En daar ging het tenslotte om.

Na dit alles stond het podium ineens bomvol met surf chicks en gasten dansend op de beats van DJ Freddy Jay & The Heatshkok Project met een mix van dance en r&b met percussie en saxofoon.

Net voor het einde rond 00.45 gingen we maar weer eens richting Rotterdam/Dordt. Vermoeid maar zeer zeker een top avond! Dat vonden er meer. Om 02.00 uur dook ik maar eens mn nest in.

PS aan organisatie: Voortaan graag ook patat & burgers ennuh graag even een pin apparaat dichterbij de boot plaatsen svp.

Voor de liefhebbers foto’s van vorig jaar.