Pandora toch nog in Nederland te gebruiken

11/01/2008 0 By admin

pandora.jpg

In maart 2006 sprak ik al even over de online muziek player Pandora. Helaas was het na een jaar voor iedereen buiten de States afgelopen vanwege rechten issues. Pssst zojuist vond ik dit. Nu kunnen we toch weer heerlijk van deze dienst gebruik maken maar niet verder verklappen 😉 Ik kon zelfs weer inloggen met mijn oude account.

Overigens vond ik ook andere manieren, maar het wijzigen van proxy in je browser werkte bij mij niet. Ik kreeg wel een US proxy maar uiteindelijk loop je dan toch nog vast door melding op pandora.com.

Hier wordt ook nog een mogelijkheid genoemd om bijv ook toegang te krijgen tot Amerikaanse sites om zodoende oude afleveringen van tv series terug te kunnen kijken d.m.v het programma Hotspot Shield. Voorlopig maar even simpel houden.

Overigens is een andere nieuwe muziek dienst Jango wel weer zonder problemen in Nederland te gebruiken (nog wel).

Update 24-1: inmiddels lijken er problemen met de versie die globalpandora gebruikt waardoor ie helaas niet werkt. Hopelijk kan dit gefixt worden. Inmiddels is overigens Last.fm wel sinds gisteren soortgelijke online player te gebruiken maar nog niet voor Nederland.