Nieuwe gratis variant of MarioKart: KartRider

03/10/2007 1 By admin

De Koreaanse ontwikkelaar Nexon heeft na een succesvolle gesloten b├Ęta het racespel KartRider wereldwijd opengesteld. Voor het downloaden en spelen hoeft niet betaald te worden; er kunnen wel extra items gekocht worden.

Het spel KartRider, dat veel weg heeft van Mario Kart, heeft volgens de fabrikant op dit moment 160 miljoen gebruikers in Zuid-Korea en China. Het was de eerste game die StarCraft versloeg in de online-spellenmarkt in deze twee landen. In KartRider wordt er, zoals de naam al zegt, in kleine karts online geracet tegen medespelers, die voortaan ook uit Europa en de Verenigde Staten kunnen komen. Je moet je wel aanmelden op de site om online mee te kunnen spelen. Bron: tweakers.net

Update 25-10: Het blijkt dat mensen uit Europa sinds enkele dagen geblokt worden. Wilde het vandaag op mn Vista pc runnen maar enkel problemen tevens zag ik in forum ergens staan dat zelfs nog niet eens Vista supported is grrr. Zelfs niet eens op te starten na inloggen en aanmelding via site. Blijkt ook dat er soort rootkit software in zit en door mn AVG anti virus wordt tegengehouden. Dus toch nog maar even niet gebruiken folks!

Overigens is er ook nog een simpeler open source Kart spel Supertux Kart online te vinden.