My Space met: a balladeer, rosemary & meer

05/07/2006 0 By admin

Ik vond zowaar een live versie (Geinbeat) van a balladeer op Youtube en wel met ‘Sirens’. Club 3voor12 heeft begin juni ook a balladeer te gast gehad. Hier dan ook ‘Robin II‘ te bekijken. Overigens mocht iemand een mp3 hebben van onderstaande tracks dan zou ik zeer content zijn!! Probeer ‘t maar eens op hun forum. Wie weet.

a balladeer – Boys of Summer (cover van Don Henley)
a balladeer – Posterchild


Don Henley – Boys of Summer staat zeer hoog in mijn favorieten!

Hier vind je overigens nog een nadere uitleg van hun album Panama. Waar ieder nummer zo’n beetje voor staat en hoe het ontstaan is.

Overigens nu ik zo even verder zoek op youtube vond ik ook.. Rosemary’s Sons.
Queens of heart (live @ BVD) , St. Eleanors Park (clip) en Shine (clip)

Wat leuke gitaar songs;
Terra Naomi
Brienna Moineau
Meghan Julius

En als we toch aan t kijken zijn. Iets pittiger een nummer van Sylver waar ik het bestaan niet van wist. “Lay all your love on me” leuke dance cover. Maar ook “Why worry” of “In your eyes” en “Love is an Angel” zijn er te vinden. Och neh Nakatomi – Children off the Night. Nu moet ik stoppen shit.