Pacos Muziektips #11

12/09/2007 2 By admin

Sprak gisteren weer even met Robin de Paus live from Australia.
Nu is daar Missy Higgins blijkbaar zeer groot. Hier heb ik haar nog niet eerder op radio gehoord.
Maar wat ik op internet hoor klinkt zeer goed. De 23 jarige dame heeft inmiddels al 2 albums uit.

missyhiggins_thesoundofwhite.gifThe Sound of White (2004)
On a Clear Night (2007)

Zeker een must om eens te luisteren.
Ik zoek nog naar een goedkope shop waar ik het online kan bestellen.
Las op dit weblog dat ergens te koop is voor 7 euro inclusief verzenden naar NL. Door de vele backpackers en het internet zijn er meer Nederlanders die deze heerlijk artiest eerder hebben gevonden jazeker.
Vind alleen op cdwow.nl voor 12,99 het eerste album.

De wiki
De officiƫle site

Ben Lee
Overigens zag tevens dat een andere Australier Ben Lee met een nieuw album getiteld “Ripe” op de markt komt. Deze komt uit op 18 september.
Zijn nieuwe single (in AustraliĆ« in de top40) heet “Love Me Like The World Is Ending”

Terra Naomi
Een nieuw talentje wat ontdekt is via youtube is Terra Naomi. Deze van oorsprong Amerikaanse woont momenteel in de UK en brengt op 17 september haar eerste album getiteld ‘Under the Influence’ op de markt. Haar single ‘Not sorry’ staat op dit moment in de UK charts. Ben erg benieuwd naar het album.

Acda & de Munnik
De nieuwe plaat van Acda en de Munnik wordt een ‘hoopvol album’. “Het gaat over afsluiten en weer doorgaan”, liet het zangduo dinsdag weten. “Een nieuwe start dus eigenlijk.”

Maandag werd bekend dat Thomas Acda en Paul de Munnik hun platenmaatschappij Sony BMG hebben verruild voor Universal Music. Op de nieuwe cd ‘Nachtmuziek’ komen veertien ‘onmiskenbare Acda en De Munnik-liedjes’ te staan, zo is te lezen in een persbericht. De vaste band van het duo, bestaande uit David Middelhoff, Dave van Beek en JB Meijers, zorgt voor de muzikale arrangementen. De plaat ligt vanaf 23 november in de winkels.

Toeren
Acda en De Munnik, bekend van nummers als ‘Niet of nooit geweest’ en ‘Laat me slapen’, toeren vanaf 24 oktober langs de Nederlandse theaters met een nieuwe cabaretvoorstelling.