Mijn klassieke breedbeeld tv in Kassa

31/03/2008 0 By admin

Ik heb sinds ik op mezelf woon (december 2005) een prima Sony breedbeeld tv type KV-28FQ86 best getest in 2005 door Consumentenbond. Nog een lekker ouderwetse met zo’n kast erachter en 45 kilo zwaar. Nu werkt ie prima bij mij. Maar ik las al eerder op internet (kieskeurig.nl) dat er problemen waren met het spontaan uitgaan van de tv. Nu is er blijkbaar in Kassa vorige maand (23-februari-08) aandacht aan besteed. De meeste tv’s begaven het na zo’n 2-3 jaar. Nu heb ik m nu 2 jaar en 3 maanden dus het is te hopen dat ik de laatste versie heb die wel een goede chip heeft anders wordt het een duur grapje. Want Sony rekent tussen de 150-300 euro. Ik heb trouwens nog wel extra garantie toendertijd bijgekocht bij de Neckermann maar moet even nagaan of ik nu 2 of 3 jaar garantie heb i.p.v het gebruikelijke 1 jaar.

Vrees dat ik dan al eerder aan platte tv moet geloven.
Niet dat dat erg is maar toch voorlopig geeft mn klassieke breedbeeld tv vaak beter beeld dan op platte tv’s als ik zo om me heen kijk. De tv’s zijn nu eenmaal meer gemaakt voor HD tv en laat nu niet iedereen zo’n HD decoder hebben staan want die zijn ook nog behoorlijk prijzig en echt veel zenders in hoge kwaliteit zijn er nu ook nog niet voor.