Miep Miep Internet & Bel

15/05/2007 0 By admin

De aanbiedingen vliegen weer om je oren van tv,internet en bellen.

Tv
Zelf heb ik bewust voor kabel tv gekozen ivm de hoge kwaliteit van het beeld en BBC1-4. Maar nu ga ik daar dus niet snel iets aan veranderen. Hoe goedkoop ook Digitenne en Canal Digitaal op het eerste gezicht lijken is het aanbod/beeld nogal slecht.

Internet & Bel
Nu had ik vanaf januari 2006 KPN ADSL Direct Go (34.95 p/mnd) liggen. Toen heb ik dit in augustus 2006 omgezet naar InternetplusBellen (1500 down/256 up) Go (34,95 p/mnd) zodat ik ook vast te bereiken was. Toendertijd was dat zo’n beetje het voordeligste aanbod voor die snelheid (aangezien je altijd 10,50 BelBudget/koperlijn van kpn mee moet rekenen).

Nu heb ik door wat telefoon problemen zo nu en dan en de beperkte snelheid toch maar eens rondgekeken. Ik stap dan ook half augustus (contract uitzitten) over naar Tele2 Compleet alwaar ik een 20Mb down / 1 Mb up neem voor 29,95 per maand inclusief gratis bellen ‘s avonds en in het weekend naar vast ook krijg ik dan gratis een wireless modem in bruikleen dit kan tzt met laptop op balkon zeer handy zijn. Alle kosten zijn overigens de bedragen buiten de actie periode’s e.d.

Mocht je ook aan het orienteren zijn download hier dan mijn vergelijking in Excel of verkleind hierbij mijn overzichtje: