LOST

28/06/2006 0 By admin

Gisteravond even twee afleveringen van LOST bekeken. Een serie die al in 2004 op de Amerikaanse buis was en blijkbaar sinds 2005 bij onze eigen Net5 van de buis af knalt. Dit alles heb ik tot op heden gemist. Maar ik moet zeggen deze serie bevalt me wel en dan heb ik nog bijna niks gezien. Naar mijn idee een soort mix van Expeditie Robinson en de film ‘Alive‘ (ook een vliegtuigcrash maar dan in de koude bergen uit 1993) en The Langoliers (miniserie van Stephen King uit ’95).

HET VERHAAL
Een vliegtuig vol met mensen is onderweg van Sydney naar Los Angeles. Daar komt het echter nooit aan, want boven zee stort het toestel neer. 48 mensen overleven de ramp en bevinden zich ineens op een onbewoond tropisch eiland. Samen moeten ze zien te overleven en hiervoor hebben ze alleen wat spullen die ze uit wrakstukken gehaald hebben en wat de jungle ze biedt. Onderling krijgt de groep al snel onenigheid maar ook bevindt zich er iets in de jungle wat ze niet kunnen zien, maar wel kunnen horen. Deze en andere geheimen moeten ze samen het hoofd bieden, maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan.

Seizoen 1 is vorig jaar al uitgezonden door Net5 (blijkbaar) maar nog op dvd te koop. Seizoen 2 is blijkbaar bezig op Net 5 en is dan ook weer vanaf overmorgen (vrijdag 30 juni) om 20.30 bij Net5 te zien. Blijkbaar zitten ze al tegen het einde van seizoen 2.
Officiele site | Fansite Nederland | Fansite Engels | DVD Seizoen 1 Review |