Je eigen muziek zender: TMF Video Player

21/08/2008 1 By admin

Via deze link zag ik dat MTV Networks Nederland een mooi programma heeft gemaakt waarmee je eigenlijk je eigen muziek kanaal kunt maken met de door jou gekozen clips toe te voegen aan een zogeheten ‘playlist’. De clips kunnen bekeken worden tot een maximum van 800 kpbs streams erg netjes! Er zitten ook wat andere zaken als uitzending gemist voor tmf en tv gids van TMF ingebouwd. Mooi zou zijn als je dat soort zaken individueel ook uit kunt zetten. Sommige delen zijn echter wel in te klappen behalve ‘meer video’s op tmf’. Maar het moet gezegd worden dat heeft Jordi Romkema mooi gedaan! Wordt dit de nieuwe last.fm / pandora.com voor de videoclips ? Wat dat betreft zou het mooi zijn als je zelfs clips voorgeschoteld zou krijgen aan de hand van een bepaalde playlist. Wie weet binnenkort.

Je kunt de TMF Video Player hier downloaden. Je moet echter wel eerst even een gratis account aanmaken bij TMF via dezelfde tool kom je vanzelf op de juiste pagina terecht.

Echter heb ik net zelf geprobeerd maar ik krijg het maar niet voor elkaar om een clip werkelijk toe te voegen aan mijn playlist. Ik zie wel een knopje met een ‘+’ maar die toont in het grijs en is niet aanklikbaar. In mijn instellingen staat alles goed voor zover ik kan zien. In de profiel functies staat ‘video module’ op ‘aan’ dus ook daar kan het niet aan liggen. Ik heb een kreetje naar MTV/TMF gestuurd even afwachten wat er mis gaat of welk knopje ik over het hoofd zie.

Mooier zou overigens zijn als je de gehele tmf video player niet zou hoeven te verlaten (je schiet nu door naar tmf site voor de video althans als je een playlist moet maken). Als je ook in de TMF Video Player zou kunnen zoeken op artiest/track en knop hebt voor ‘toevoegen aan playlist’ en als automatisch clips voorgeschoteld gaan worden dat je dan aan kunt geven aan de hand van je artiesten in je playlist je ‘niet meer bekijken’ kunt kiezen.

Mocht ik het nu aan de praat hebben dan laat ik het hier weten.