Jason Mraz Live op 3FM bij Giel en MetMichiel

04/03/2008 11 By admin

Het lijkt nu eindelijk te gebeuren Jason Mraz krijgt steeds meer wereld faam de man met de wereld stem en de grappen en de improvisatie.
Na zijn optreden vanmorgen bij Giel Beelen en MetMichiel op 3FM dan eindelijk ook in Nederland weer voet aan de grond gezet.
Hiervan heb ik overigens 4 mp3s in zip file (40MB) online gezet voor uw genot hierin zitten de uitgezonden stukken van zowel Giel als MetMichiel met o.a. I’m Yours, The Remedy en Billie Jean + interviews. Overigens vond ik via hier ook nog een los geknipte Billie Jean versie zonder intro.

Hieronder zie je een nummer van het nieuwe album getiteld “Lucky” dit is opgenomen in Hilversum (op het album is dit overigens samen met Colbie Caillat);

De nieuwe single die nu op 3FM te horen is I’m Yours komt op het nieuwe album “We Sing, We Dance, We Steal Things”. Je kunt m al pre-orderen op Bol.com Inmiddels is ook de tracklist bekend;

1. Make It Mine
2. I’m Yours (eerder al live gespeeld)
3. Lucky (eerder al live gespeeld)
4. Butterfly (eerder al live gespeeld)
5. Live High (eerder al live gespeeld)
6. Love For A Child
7. Details In Fabric
8. Coyotes
9. Only Human
10. Dynamo (eerder al live gespeeld, ook bekend als Dynamo of Volition)
11. If It Kills Me
12. Beautiful Mess (eerder al live gespeeld)

Spijtig genoeg geen Tacos & Mojitos zonder gegil en gelach 🙁

Enkele tracks heeft ie inmiddels al live gespeeld zo ook “Make it mine” en Lucky en uiteraard I’m Yours maar ook Butterfly en Live High zijn via youtube en mraz communities al te vinden van eerdere opnames.

Het album komt uit op 20 mei. Meer info omtrent zijn nieuwe album kijk dan op deze pagina bij zijn platen label Warner Music.

Hier nog een mooie youtube mix van diverse mensen die zijn nieuwe single I’m Yours spelen/zingen;

update 1: Voor een verslag van zijn optreden in de Wisseloord Studios lees hier.

update 2: Nu ook mp3’s te downloaden op de site van MetMichiel van o.a. Butterfly, Ain’t got no dope, en The Remedy & I’m Yours.