Jason Mraz in de Melkweg terugblik

10/07/2008 0 By admin

Het was een gezellig avondje was met 4 vrienden dr ook bij.
Waren sowieso flink laat (20.15 uur buiten in rij) mede door de lange rij buiten duurde t ff voor we binnen waren! Wel nog kaartje wat ik overhad toen verkocht aan Amerikaanse meid (had er meer op moeten verdienen maar mn hoofd stond er niet naar).

Wat een wazig voorprogramma trouwens. We kwamen binnen toen Bushwalla net stopte. Maar die dame die daarna kwam in dr rode stewardess pakje had duidelijk zoiets van ik trek niks leuks aan waardoor ze op mijn zang kwaliteiten letten hmm die was er ook niet echt. Gitaar werk was wel aardig maar zang viel tegen en t was nogal depressieve muziek met weinig emotie in zang.

We zijn dit keer maar bescheiden achterin gaan staan op het balkon (midden) waar we alles prima konden zien en nog een lekkere airco hadden hangen

Leuk concert maar hou t voorlopig even voor gezien zolang ie met band aan het touren is. Hoofdzakelijk veel dezelfde nummers die ie ook op Parkpop deed wel leuk van Wooden Shoes improvisatie en Curbside Prophet. Wel tof dat jullie zo fanatiek hoedjes hebben gegooid met ‘Make it Mine’!! Ook leuk dat ie toch nog even terug kwam met Bushwalla en daarna nog met band. Maar blijf erbij dat Mraz acoustic meer mijn ding is.

Vond het ook al erg lang duren voordat ze kwamen maar begrijp volgens dit stukje dat ie niet helemaal lekker was (we konden niet alles verstaan daar achterin) maar vonden m soms wel wat waziger overkomen dan vorige concerten.

“Jason Mraz brengt ode aan klompen
Uitgegeven op donderdag 10 juli 2008 om 09:54:32

(Novum) – De Amerikaanse zanger Jason Mraz is regelmatig te vinden op Nederlandse poppodia en lijkt zich hier thuis te voelen. Tijdens zijn concert in de Amsterdamse Melkweg bracht hij zowaar een ode aan een paar klompen dat een fan hem had gegeven. “Wooden shoes”, zong hij in een geimproviseerd liedje.

De 31-jarige artiest voelde zich woensdagavond niet zo lekker, maar zei blij te zijn om weer voor een Nederlands publiek op te treden. “If it ain’t Dutch, it ain’t much”, grapte hij. Mraz, die momenteel in de albumlijst staat met zijn plaat ‘We sing, we dance, we steal things’, zocht voortdurend contact met het publiek in de overvolle Melkweg. Dat publiek deed op zijn beurt alles wat de zanger vroeg. Het danste, klapte op commando en zong vol overgave mee met nummers als ‘The remedy’, ‘Butterfly’ en ‘Love for a child’.

Een aantal fans had een verrassing voor Mraz, die vrijwel altijd een petje of hoedje op zijn hoofd heeft. Aan het einde van het nummer ‘Make it mine’ werden vanuit het publiek zo’n twintig hoedjes naar voren doorgegeven naar het podium. Uiteindelijk hadden alle leden van de band een petje op hun hoofd.

Liefhebbers van de muziek van Mraz hoeven niet lang op een volgend concert te wachten. Op 22 september staat hij in de Heineken Music Hall.”