Jason Mraz geeft mini gig op 3FM bij MetMichiel

26/02/2008 0 By admin

Via de website van MetMichiel 3FM en fan hyves van Jason Mraz las ik zojuist dit bericht;


Zorg dat jij maandag 3 maart ook bij de minigig van Jason Mraz in de 3FM studio bent!

De troubadour met de zon in zijn bol en zijn hart op zijn tong. Het werk aan zijn derde album is afgerond en het ligt met de titel We Sing, We Dance, We Steal Things in mei in de winkels. Regelmatig heb je de single I’m Yours voorbij horen komen. Jij kan deze singersongwriter al heel snel ontmoeten en beluisteren in de 3FM studio bij Met Michiel. Met andere woorden: hij treedt in de voetsporen van Di-Rect, Johan, GEM, The Infadels en Nailpin door een Minigig te gaan verzorgen!

Slechts een handjevol echte fans kan bij dit bijzondere concert aanwezig zijn. Dichter bij Jason zal je niet snel komen! Dus: ben jij een enorme fan van Jason Mraz? Wil jij graag bij dit bijzondere concert zijn? Ben je maandagavond 3 maart aanstaande beschikbaar om naar de studio te komen? Geef je dan snel op!

Laat hieronder een berichtje achter waarin je ons ervan overtuigt dat JIJ er echt bij moet zijn de 3e. Vul al je gegevens in in het systeem(die verschijnen niet online) zodat we je kunnen berichten als jij een van de gelukkigen bent die op de gastenlijst mag. Winnaars krijgen uiterlijk donderdag 28 februari bericht.

Zal er helaas niet bij kunnen zijn om op een maandag in Hilversum te zijn. Weet helaas niet van hoelaat tot hoelaat ie optreed en of dit live via 3FM MetMichiel te beluisteren is danwel via podcast terug te luisteren? Wil graag in mp3 terug kunnen beluisteren achteraf. Zou Mraz dan eindelijk ook bij massa in Nederland bekend gaan worden. Nu nog ‘Geek in the pink’ en ‘You & I Both’ en ‘Tacos & Mojitos‘ op 3FM en t is helemaal da bomb. Rock Werchter 2007 en Paradiso 2007 waren in ieder geval top! Acoustisch klinkt ie het beste. Als iemand live goed kan zingen dan is het Jason wel.