in de digitale Nrc genoemd & Stenders Late Vermaak klein succes

22/01/2007 7 By admin

ik sta genoemd op de digitale versie van het Nrc yeehaa dit mbt UPC digitale tv!

leuk te lezen dat Stenders Late Vermaak best wel aardig kijkers trekt. Het is dan ook een erg leuk programma. Heb zelf met een stel bij een opname geweest alleen is die gek genoeg nog niet op tv geweest. Terwijl het de eerste officiele opname avond was.

Je bent wel lelijk, maar je hebt iets waardoor je toch op tv zou moeten kunnen.” Aldus sprak Eyeworks-baas Reinout Oerlemans enkele maanden geleden tegen Rob Stenders, die de quote smakelijk lachend herhaalt in een Hilversums cafĂ©. Het resultaat is de popquiz Late Vermaak (uitgesproken als leedvermaak), sinds vorige week donderdag te zien op Tien. De eerste aflevering scoorde verrassend goed met 410.000 kijkers, afgelopen donderdag waren het er 229.000. ?Ik heb het nog niet eerder meegemaakt dat ik na een programma 48 sms?jes kreeg. Kennelijk vinden de mensen het leuk?, zegt Rob Stenders, zelf kennelijk ietwat verbaasd over het succes van Late Vermaak in een interview in de Telegraaf vandaag. Over zijn uit de hand gelopen hobbyproject KX Radio: ?Inmiddels stemmen dagelijks 15.000 tot 20.000 luisteraars op ons af. Leuk, maar ook een probleem: we moeten steeds meer bandbreedte bijkopen. De kosten zijn opgelopen tot zo?n 4000 euro per maand. Dat valt nu nog op te brengen, maar wanneer mijn contract bij RTL is afgelopen wordt het een ander verhaal. We staan op het kruispunt. Houden we op of gaan we commercieel? Want als we doorgaan, willen we er wel van vreten.? Kortom, het wordt voor KXradio de komende maanden d?rob of d?r onder?”.

| linkje kxradio blog | reactie 3voor12 op stenders late vermaak

Overigens wat een drama om te zien (Lama Gezocht) dat sommige mensen denken grappig te zijn. Is vaak niet genoeg voor een Lama!

Leuk om te zien dat na 2 avondjes wat Heroes te vertonen ik weer wat mede liefhebbers heb van de Amerikaanse serie ‘Heroes‘ (hier eerder over geschreven). Er zijn d’r meer in Nederland die het volgen. Er zijn ook al flink wat fansites.