hardlopen: Wedstrijden & co

16/04/2007 0 By admin

Terwijl de massa van Nederland interesse toont in voetbal en formule1 of tennis. Is er ook nog een deel dat andere sporten doet. Zo volbracht Anne gisteren binnen 4 uur de volledige Rotterdamse Fortis Marathon (42,2 km) hulde!! In die hitte van 26 graden werd het parcour uiteindelijk niet voor niets ingekort naar 30km.

Diverse mensen waaronder ikzelf gaan binnenkort de bescheiden amateur 5 of 10 km lopen tijdens de Verkerkloop in Zwijndrecht. Je kunt ook nog meedoen! De komende weken moet er nog veel getraind worden. Want de eerste tijd van afgelopen zaterdag was dramatisch slecht. Namelijk; 28.30 minuten over 5 km doen is ietwat teveel. Het streven is om dit zeker naar 26 minuten te reduceren en uiteindelijk 22-24 minuten. We (Erik en ikzelf) hebben nog zo’n 3 weken de tijd. Lets see. De vrijdag gekochte Asics Gel Sidewinder schoenen lopen in ieder geval een stuk beter dan m’n oude uit Asics uit ’99. Nu nog een werkende hartslag meter.

Er wordt niet alleen gelopen. Uiteraard ben ik wekelijks op de squashbaan en in diverse sporthallen om badminton wedstrijden te spelen. Ik vernam dat dit ook landelijk gezien bekeken kan worden online. Ik blijk op de gedeelde 3485 st plek met 235 punten in de singles te staan. Niet al te best als je het mij vraagt. Nu is de lopende competitie hier nog niet bij gerekend maar toch. Diverse team members brengen het toch qua winst/verlies partijen net procentueel beter vanaf. Maar ik wordt dan ook vaak als 1st heer neergezet wat dit uiteraard ook dan sneller naar beneden kan halen.

Morgen eerst maar weer eens balletje slaan. Gaan we woensdag maar weer een stukje lopen. Ik houd u op de hoogte van m’n vorderingen.

Toernooi.nl – o.a. badminton| Inschrijven.nl / Uitslagen.nl – o.a. hardlopen|