Halloween Feest, iTunes nogal gebrekkig..

Halloween Feest, iTunes nogal gebrekkig..

31/10/2004 0 By

Gisteravond lekker gefeest tijdens Halloween feest. En bezoekje gebracht aan de lokale dansschool van mijn vriendin. Kan zelf helaas niet stijldansen wel in discotheek maar dat is toch een heel ander verhaal. Het was erg gezellig. Vooral leuk dat ze op hedendaagse populaire muziek danspassen uitvoeren.

Halloweenfeest was weer lekker druk.. Er waren zo’n 65 mensen binnen en vanwege het extra uurtje dat we hadden konden we extra lang doorgaan. Bier was er ook daardoor praktisch doorheen. Backup was Palm wat niet iedereen even tof vond. Behoorlijk kapot nest in gedoken rond 04.00 uur

Net nog even Apple’s iTunes bekeken. Ik had de software al een weekje terug gedownload maar vanwege de veranderingen dat Nederland nu ook kan muziek shoppen moest ik even een nieuw bestand downloaden. Wat een groot programma eigenlijk (20MB). Ach ja met heerlijke Demon adsl is ie zo binnen.

Even een testje gedaan qua inhoud van Nederlandstalige muziek en Belgische dance. dat viel even behoorlijk tegen.

Van artiesten zoals Marco Borsato, De dijk, Blof was niets te vinden, enkel Acda en de Munnik gaf genoeg resultaten.

Van bekende dance acts zoals Lasgo, Sylver, Kate Ryan en Milk inc gaf enkel Lasgo met het oude nummer ‘something’ wat resultaten.

Al met al is het dus nog aardig wachten. Voorlopig hebben deze toch net wat meer Hollands en dance in huis dan het Spaanse Weblisten.com of het Russische Allofmp3.com waar je voor veel minder geld flink wat meer kunt vinden in deze categorien. Om maar over de beperkingen van audio (aac,mp3) aanlevering te spreken. Kijk anders ook eens hier.. een simpel overzichtje dat ik in elkaar heb gezet.

We houden Itunes in de gaten ze hebben tenslotte wel de grootste catalogus. Een vertaling van de Musicstore zou ook geen kwaad kunnen. Er zijn toch niet voor niets aparte landen versies.