GJV Kamp & Guus Meeuwis concert

20/06/2007 0 By admin

Afgelopen weekend hadden we wederom een GJV Kamp in een ideaal huis van “de Hoge Rielen” in Kasterlee in Belgie. Het zijn simpele huizen maar o zo perfect voor onze luidruchtige kampen. Dit jaar helaas de allerlaatste voor mij, ik hou ‘t voor gezien. Op de gewone zondag avond onderwerpen was ik al zelden meer. Maar terugkomend op kamp kan ik zeggen dat we als thema ditmaal “Viva Las Vegas” hadden en ons in een 5 sterren hotel waanden met allerlei gok spellen. Uiteraard op vrijdag avond een nachtwandeling en tevens een kampvuur. Maar ook een geweldige bonte avond. Nogmaals hulde Marc v.d P. & Rob v.d P. voor jullie heerlijke persiflage van ‘De Marilyn Monroes‘. Iedereen lag minuten lang dubbel van het lachen om deze twee heren compleet gekleed in opwaaiende jurkjes met wel erg weinig daaronder. Frank en Marc v.d W. Echt dat filmpje MOET op Youtube komen en je hebt vet veel hits. Helaas was ik beide avonden erg vermoeid (ben ik al weken) dus maar vroeg (02.00 uur o.i.d.) nest in gedoken maar dat had duidelijk weinig nut aangezien iedereen maar bleef bleeeren in de slaapzaal en de duur naar de grote zaal nonstop open stond. Ik heb ‘t overleefd or.

Maar toen brak de zondag aan en ja dat was wel heel erg feestelijk. We gingen onverwacht met z’n allen (26 folks) naar Guus Meeuwis z’n concert ‘Groots met een zachte G’. Iedereen suggereerde ‘t al toen we bij de parkeerplaats dichtbij het PSV stadion stonden maar vanwege de kosten voor zo’n kaartje hadden we al snel onze bedenkingen. Maar zo bleek was het via een studenten uitzendbureau gratis gecharterd. Top!! Niet alleen Guus deed zijn oude bekende meezingers maar ook enkele nieuwe onbekende tracks. Maar ook VOF de Kunst stond in het voorprogramma en tijdens de show kwamen ook Acda & de Munnik nog even 2 nummers spelen. Waaronder ‘Ren Lenny Ren’. Helaas moesten Jo en ik wat eerder weg ivm een heerlijk familie etentje en hebben dus helaas nog wat gemist van de feest stemming en Peter Koelewijn’s – Kom van dat dak af.

Het was me het weekendje wel!
En de aankomende wordt er niet minder om. Feestje bij Jojanneke, Michel z’n verjaardag en zondag bij Parkpop in den Haag met o.a. JOHAN.