Gratis krantje lezen maar niet de deur uit.

01/02/2007 0 By admin

Zoals je wellicht weet is er inmiddels al een 3e gratis krant verkrijgbaar “de Pers”. Nu kun je ook deze heerlijk handig online lezen ofwel de PDF downloaden. 2 krantjes zijn zo te downloaden: Spits en De Pers. Voor de Metro moet je je helaas eerst registreren. Voor als je niet naar een station danwel bus wilt rennen en je een abo op de AD wilt besparen is dit een redelijke oplossing.

Overigens laat er nu net vandaag bij de weer/puzzel pagina ook een kopje met sneeuwhoogtes staan. Laten daar nu net toevallig vandaag 2 dorpen worden genoemd waar ik even vakantie ga vieren.
Gek genoeg zou er in in Mittenwald (1060 m) 60cm liggen en vandaag 10cm erbij kunnen verwachten. Terwijl Leutasch (1130 m) 25 cm sneeuw heeft liggen en 13cm per dag eraf gaat? dat laatste lijkt me stug sowieso. Al denk ik dat het algeheel niet helemaal correct is. Als we bijv. de locatie (hoogte en afstand van elkaar) van beide plaatsen erbij pakken. Mittenwald skigebied/ Leutasch skigebied
Laten we het er maar op houden dat het wel toevallig en leuk is dat ze deze niet grote dorpjes vermelden maar de gegevens erbij… nee die kloppen niet echt!.

| De Pers | De Metro | Spits |