geweld in Nederland.. Theo vermoord

geweld in Nederland.. Theo vermoord

02/11/2004 0 By

Vanmorgen is bekend geworden dat Theo van Gogh is vermoord in A’dam.. hoop mensen spraken er gelijk over.. moet zeggen dat ik dit bericht uit de Metro van gisteren nog veel opvallender vind..

Man doodgeschoten tijdens uitlaten hond

Een 58-jarige man uit Oss is vrijdagochtend in zijn woonplaats doodgeschoten. Dat heeft de politie bekengemaakt. De man liet rond acht uur ‘s ochtends zijn hond uit op het hofje en werd toen door een nog onbekende schutter neergeschoten. Er zijn meerdere schoten gelost.

het gerucht gaat wel dat de bovenstaande persoon wel iets met ‘valse honden’ te maken had maar dat maakt nog geen moord gerechtigd.

De verkiezingen in de States zijn van start gegaan maar de uitslag zal net als vorig jaar nog wel even op zich laten wachten. Ik ben bang dat Bush weer zal winnen. Zelf zou ik daarom ook voor Kerry stemmen als ik kon. Maar het blijft hoe dan ook belachelijk dat een land als de US of A zulke enorme bedragen uitgeeft aan campagnes voor 2 gasten die dan Republikeinen of ‘the Democrats’ vertegenwoordigen. Tja wat stemmen betreft doen wij het toch wat ‘gewoner’.