Film: The Skeleton Key

15/10/2005 0 By admin

Woensdag avond nog even filmpje gespot moest er even bij noemen dat dat heel gezelli met Bientje was ey troetelmeissje 🙂 haha
Neh maar ff zonder dollen t was een gave film wat ik niet had gedacht.. veel opties waren er niet.. of naar een pulp Hollandse film. Of een remake van Sjakie en de chocolade fabriek en zo waren er nog vele kinder of hippe films als ‘Hooligans’. Uiteraard nog genoeg in het genre ‘girls only’ films waar je alleen heen gaat met je vriendin of anders gewoon als man zijnde NIET!

Dus dan beland je in het type films met actie/thrillers/comedy e.d. om ff iets korter te maken.. 2 opties: Red-Eye meer dan 1,5 uur lang naar binnenkant van vliegtuig kijken ivm gijzeling hmm flashbacks Turbulance uit 1997 ofConAir, dus t werd gelukkig The Skeleton Key een stevig staaltje spanning ondanks dat er niet veel gebeurt.

Skeleton Key 2005 - Kate Hudson

De film
Kate Hudson zet als ‘Caroline’ een leuke rol neer als verzorgster van een oudere man en zn vrouw in een verlaten groot huis ergens in een afgelegen moerasgebied een typische omgeving. Het is ook een redelijk standaard concept.. Een mooie meid.. een eng Huis.. een ‘loper’ brrr? en een zolderkamer die niet open kan.. wat zit erachter.. maar ondanks dat toch een film om in de toekomst eens te gaan huren of nu nog even in de bios te checken als je toch gaat. Dus gaat heender en geeft ook uwe mening. Mocht je toch naar de film willen en lijkt dit je niks, misschien is dit dan wat voor je.