Festivalnieuws: o.a. Lowlands 2006

22/02/2006 1 By admin


Pinkpop mag dan wel 36 jaar bestaan toch ga ik dit jaar voor Lowlands. Na een zeer succesvolle eerste ervaring in 2004 doe ik dit graag in 2006 dunnetjes over. Als het droog is ben ik al tevreden 😉 En wat kijk ik uit naar die heerlijk ranzige wc’s en rijen wachtende mensen voor de douches, laat staan het heel blijven van je tent.

Nu gaan de eerste geruchten al over de line-up zo worden op Festivalinfo al de Arctic Monkeys en Ben Lee genoemd 🙂 Ik hoop ook dat ze Ben Folds, Matchbox 20, Silkstone en Rosemary’s Sons uitnodigen. De voorverkoop is al wat weekjes bezig… k zal maar eens even gaan informeren wie nog meer er zin an hebben ey!


Overigens ben ik nog getipt over dit bericht. Als je Duits niet zo goed is kun je ook even op slamfm site kijken. Maar dat we dit jaar ook weer na twee magere dance jaren flink los kunnen gaan op pompende dance beats had ik niet zo snel verwacht. Zeker niet in Berlijn met hun “Love Parade” Het is alleen wel een pokken end rijden dus daar moeten we maar een weekend van maken 😉

Dus zet allen in u agenda:

15 juli 2006 Love Parade Berlijn
18-20 augustus 2006 Lowlands