Festival & co

05/09/2007 4 By admin

Het is uiteraard nog steeds festival tijd. Weliswaar heb ik dit jaar een stuk minder festivals aangedaan dan vorig jaar maar toch kan ik enkele niet missen. Afgelopen zaterdag stonden we nog gezellig op een zeer stoffig malieveld in Den Haag voor mijn eerste Beatstad Festival. Prima genoten van optredens Di-rect en Pink. Van Velzen en Ilse de Lange konde me minder boeien. Al zingt Ilse live net zo mooi als op cd. Het is alleen niet helemaal zo mijn ding.

Morgen gaan we als het goed is een half uurtje Jan Smit en Nick&Simon zien op Alblaspop 2007. Maar zoals je wellicht weet is de vader van Yolanthe niet meer. Dus optredens t/m vandaag gecancelled. Hopelijk gaat dus morgen allemaal nog door. We hadden een gezellige feest avond in de planning namelijk!

Vrijdag en zaterdag vind het grootste gratis festival van Nederland weer plaats: Appelpop. Dit festival heb ik in 2004 al een keer aangedaan en onnodig veel merchandise aangeschaft (zwart shirt bah bah) en hoedje. Op de 2007 editie staat op de vrijdag o.a. JOHAN en Racoon. Voor de dames en heren die de dropping lopen sterkte! Ik krijg al pijn in mn kaken als ik het woord in de mond neem.

En geef het nog even en dan is hét festival van Breda genaamd ‘Breda Barst’. Vorig jaar hadden ze o.a. JOHAN staan. Dit jaar helaas een niet echt overtuigende lineup dus dat wordt hoogstwaarschijnlijk meer gezellig praten en drankje dan luisteren.

Hieronder tref je nog de data en tijden aan:

Alblaspop 2007 | 6 t/m 8 september
Appelpop 2007 | 7 t/m 8 september (gratis toegang!)
Breda Barst 2007 | 15 t/m 16 september (gratis toegang!)