Draadstaal al gezien?

02/10/2007 2 By admin

Een nieuw programma Draadstaal heeft inmiddels al 2 afleveringen gehad en mag als leuk bestempeld worden naar mijn smaak.
Beter dan het inmiddels saaie Tequila wat regelmatig dezelfde grappen uithaalt. En zeker beter dan het dagelijkse ‘De Nieuwste Show‘ wat een tegenhanger moet zijn voor het programma van Comedy Central News ook wel ‘CCN’ genoemd. Overigens KoefNoen is duidelijk ook niet grappig en zo traag.

Nee dan is de aanpak van Dennis van der Ven en Jeroen van Koningsbrugge vrij aardig te noemen met hun programma Draadstaal van de VPRO.
Nu niet zo dat je constant dubbel ligt als bij De Lama’s nogal eens wil gebeuren maar zeker wel een glimlach op je gezicht zal toveren. Er werd vorige week vrijdag al even de vergelijking gemaakt in ‘de Wereld draait door’ met Van Kooten & de Bie maar dat gaat wat ver. Maar zeker eens op vrijdag avond Draadstaal kijken. De oude afleveringen zijn uiteraard ook terug te vinden via de site en UitzendingGemist.

Ze hebben overigens in 2006 al het programma ‘Nieuw Dier‘ gehad op Talpa wat bij vlagen leuk was maar ze hebben duidelijk een betere programma neergezet.

Programma: Draadstaal
Zender: Ned3 (VPRO)
Dag: vrijdag avond
Tijd: 00.00 uur