Dancezenders in de ether, dat kan beter!

08/12/2004 0 By admin

Ook FreshFM is zeker qua playlist variatie niet perfect. Ook hier komt op een werkdag (9-18) wat mij betreft iets te vaak (3/4 keer) een ‘DJ Jean – Every Single day’ of ‘Eric Prydz – Call on me’ maar ‘Danzel – Pump it up’ of DJ Sammy – Heaven’ wil nogal eens voorbij komen. Ook lijkt het me dat Anastacia en een enkele R&B plaat hier niet thuis hoort. Ze hebben sinds een maandje of wat ook een luisteraars onderzoek waar je om de paar weekjes een email over krijgt en weer wat nummers kan keuren. Erg goed alleen irri dat het flashbuttons zijn. Laat dat nou net het enige op mijn pc zijn waar geen geluid uit komt. En jah ik heb al vanalles geprobeerd. Liever klein mp3tje ben ik meer tevreden maar jah. Maar voorlopig staan ze voor een dance zender qua muziek op nr1 in the Nederlandse ether! Nu nog regelen dat ze bijv. de frequentie van 92.9 Stadsradio Rdam erbij pakken en wie weet kan ik ze dan ook eens in de ether horen zonder eerst naar mn broer in Zoetermeer te hoeven rijden 🙂

1. FreshFM – (behoorlijke variatie maar vooral het recente comm. spul)  2. XFM – (vrij eentonig format maar wel goede dance muziek) 3. ID&T Radio/FM (haha weet eigenlijk niet of ik dit nog een dancezender kan noemen.. gelukkig zo nu en dan nog Armand van Helden, Fragma of Tiesto maar ow ow wat gaat het volgend jaar worden.. lijkt bijna een 538 achtige zender aan het worden.. zie ook radioforum.nl voor gossip 🙂