Brrr winter ellende

30/12/2005 2 By admin

Brrr sneeuw
Tja vroeger vond ik het geweldig als er ook sneeuw in Nederland viel. Net zoals met wintersport. In de achtertuin bouwden we dan een iglo of sneeuwpop met de buurtkids. Nu ondervind ik alleen maar ergenis aan het koude goedje. Het oogt leuk maar voor de rest is het alleen maar lastiger om die auto op de weg te houden of met dat fietsje wil je het al helemaal niet proberen.
Hopelijk is het rond oud en nieuw droog en verdwenen want hoe moet ik anders die flessen drank veilig met fiets aan de andere kant van Ambacht zien te brengen en dan heb ik het nog niet eens over die koude vingers en loopneus. Nee doe mij dan maar een portie extra sneeuw in Oostenrijk mocht ik in februari wellicht die kant op tuffen.

En nog even een vraagje heb je vuurwerk gekocht ? Dan zeg ik je een ding: Zonde van je geld!!
Zeker als het knalvuurwerk is koop beter iets waar je meer lol van hebt. Aldus de ouwe sjaak Robijn die zich mateloos irriteert aan al dat voortijdig afknallen van voornamelijk knalvuurwerk.

Veranderingen & Volwassenheid
Ik merk overigens dat er een soort volwassenheid in me naar boven komt (zo nu en dan) o.a. vanwege al het nodige wat geregeld moet worden voor mn appartement. Komt nog best wat bij kijken en punt is ook dat ik alles door wil laten gaan maar dat gaat dus niet helemaal.
Want zo ook 2e kerstdag waar ik al Riskend nergens meer zin in had, da’s toch redelijk lullig als je dan bij een ander op de bank gaat hangen en half het spel speelt. Het werd me dan ook niet in dank afgenomen. Ik wil het niet goedpraten maar ik had de hele middag staan zwoegen in mijn huisje (ja echt soms doe ik wat!) en mede daardoor vrij brak. Dan is het soms beter om om 21uur je nest in te duiken ipv om 00.15 uur nog aan het Risken zijn. Nee op dat moment was ik niet meer zo ‘spannend’ als ik over het algemeen probeer te zijn 🙂

Volgende week is dan toch echt de verhuizing gepland. Al moeten er nog vele kasten morgen leeg geruimd worden en uit elkaar gesloopt worden. Hopelijk gaan we t allemaal redden maar met hulp van vrienden gaat de verhuizing zeker goedkomen. Het aanbod was groter dan de vraag wat me deugd deed ;).

Dank dank
Nu wil ik hierbij iedereen nog bedanken voor de leuke reacties op mijn weblog en alvast het allerbeste voor 2006 wensen!!! We gaan er een top jaar van maken wat mij betreft.

Adios.