bbc3,4 en sci-fi channel wellicht binnenkort bij CAI H.I. Ambacht

07/07/2008 0 By admin

Recentelijk een e-mail gestuurd naar de Ambachtse Centrale Antenne Inrichting (CAI) of men binnenkort eindelijk ook BBC Three, Four,13th Street en SCI FI Channel gaat toevoegen? Na vorig jaar nog een reactie gekregen te hebben dat dat er toen nog niet in zit. Kreeg ik vorige week (1 juli 2008) een betere reactie. Namelijk deze;

“Geachte heer De Groot,

Wij zijn op dit moment in onderhandeling op BBC Three, BBC Four en SCI-Fi Channel door te gaan geven. Als de onderhandelingen hierover rond komen dan kunt u deze informatie vinden op onze website of middels een advertentie in “De Brug”.

Met vriendelijke groet,

Stichting CAI H.I.-Ambacht

Blijf het overigens apart vinden dat ze in Ambacht wel internet/bellen via kabel via Caiway aanbieden sinds enkele jaren (voorheen Kabelfoon) maar dat de tv diensten nog apart blijven. Qua kosten is dit wel gunstig dit is namelijk slechts +/- 8,50 per maand voor analoge + digitale basis pakket. Kijk UPC en Ziggo zo kan het ook! Maar daar moet wel bij gezegd worden dat aantal extra zenders wel beperkt is. Maar van mijn part neemt Caiway ook de tv diensten over van CAI H.I.Ambacht maar dit zal dan wel ook de kosten per/maand flink opvoeren en dat willen we natuurlijk niet zo snel aan.