Avondje Di-rect in Rotterdam

23/02/2007 5 By admin

Zo zit je lekker op kantoor zo wordt je opgebeld om als laatste optie naar theaterconcert van Di-rect in Theater Zuidplein in Rotterdam mee te gaan. Nu sla ik een concertje niet zo snel af or. Ja u leest het goed die Nederlandse rockband waar de helft van de kids gek van is.. daarbij zat Robin vrijwillig. Alhoewel Kirsten toch echt lichtelijk buiten de genoemde categorie valt en juist eerder richting bejaajde gaat. En dan doel ik op het moeilijk voortbewegen van haar been ivm een heerlijke teen kwestie. Over details zal ik maar niet uitwijden dat doet ze graag zelf 😉

Maar even terugkomen op dit leuke verrassende avondje uit. Di-rect klonk zeer goed. De zaal is niet al te groot en de akoestiek was ook goed te pruimen. Het album van ze verschijnt overigens op 2 maart. Wat wij vanavond hebben gehoord was sowieso qua nieuw materiaal zeer zeker hitgevoelig. Inmiddels is ‘A good thing’ als eerste single van dit album dan ook niet onverdienstelijk op plaats 3 in de top40. En dat na vier weekjes. De gillende meiden waren minder, maar dat mocht de pret niet drukken. Ook leuk dat ze ons ook nog even leuk op de foto hebben gezet. Vrij uniek om met ogen open in 1x redelijk op te staan.

Ik ga pitten! Morgen weer vroeg eruit (dit keer blijf ik eruit als de wekker is uitgezet grrr!). Morgenavond een leuk feestje van Willeke aandoen ivm het afronden van haar studie! Ik neem m’n cassettespeler maar weer eens mee om wat heerlijke tjok tjok hitssss te draaien.