3voor12 zenders stoppen per 1 jan. 2009

09/07/2008 0 By admin

Via diverse media sites valt te lezen dat er enkele publieke digitale thema tv kanalen gaan verdwijnen en laat 3voor12 ook volledig geschrapt worden (dus zowel ‘On Stage’ als ‘Central’ ).
Ik kijk er geregeld naar. Met name super gaaf zijn de opnames van Lowlands en Pinkpop van de afgelopen jaren maar ook diverse rock clips die je nooit ziet op MTV of TMF ook niet op MTV Brand New. Baal er dus zeker van dat 3voor12 zenders volledig van de digitale kabel gaan verdwijnen grrr!

Ik heb met 3voor12 te doen je zou op zn minst verwachten dat 1 zender blijft bestaan. Maar blijkbaar vinden ze de drama Tros zender Sterren.nl meer belangrijk dan zeker één 3voor12 kanaal te behouden. Onbegrijpelijk!!

Veel alternative tv zenders zijn er niet. Wanty mtv brand new vertoont diverse nieuwe muziek clips en kijkt dus minder lekker weg. MTV2 kunnen we allang niet meer ontvangen bij UPC. Vrij typisch is wel te noemen dat een zender als Sterren.nl wel behouden blijft. Terwijl er toch al TV Oranje is. Zal er wel meer te maken hebben dat VPRO al zenders als /Geschiedenis en HollandDoc heeft. Maar blijf de reden volledig schrappen van 3voor12 echt niet. Heeft iedere omroep nu een maximum om aan digitale activiteiten te besteden?

Hier kun je de reactie lezen van 3voor12 over deze verandering.